Amateur musical award voor Beste Mannelijke Bijrol én Beste Vrouwelijke Bijrol!

ONGELOOFLIJK WE HEBBEN ZE!

Zojuist heeft de vakjury bekend gemaakt dat twee leden van Vals Alarm voor hun bijzondere prestaties een Amateur Musical Award hebben verdiend!

Onze Christian Jongedijk heeft met zijn rol als Angel de award voor Beste Mannelijke Bijrol Drama in de wacht gesleept! Zijn vertolking van Angel was kwetsbaar en humoristisch, maar bovenal oprecht. Gefeliciteerd Christian!

Maar hier houdt het nog niet op: onze Timna Hacquebord heeft met haar vertolking van Maureen de award voor Beste Vrouwelijk Bijrol Drama in de wacht gesleept! Dat ze voor deze rol genomineerd was, was onvermijdelijk… en nu ze hem daadwerkelijk gewonnen heeft, vinden we dat geweldig: wij zijn over the moooon. Timna, gefeliciteerd! Je hebt hem dubbel en dwars verdiend.

Daarnaast werden zowel Timna als Christian geëerd met een nominatie voor de Pia Douwes Talent Award. Daarnaast was er nog een speciale vermelding van Pia voor Thomas Groenbroek.

We zijn ongelooflijk trots op de awards die gewonnen zijn en het moge duidelijk zijn voor iedereen die in najaar 2018 weer een kwalitatief hoogstaande productie wil zien: kom naar Groningen, naar Vals Alarm, kom naar Pippin!