Twee awards voor Timna Haquebord

Afgelopen maandag, 18 november, vond dan eindelijk het Amateur Musical Award gala in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam plaats. Onze twee toppers Johannes Zandt en Timna Haquebord verschenen hier ten tonele om te vechten voor hun award.

Johannes heeft een geweldig optreden neergezet, maar nam de award niet mee naar huis. Timna heeft maar liefst 2 awards in de wacht gesleept! Zij verzilverde haar nominatie als Beste Vrouwelijke Bijrol in een Comedy voor haar rol als Fastrada in onze laatste productie PIPPIN.

Timna werd daarnaast winnares van de Pia Douwes Special Talent Award. Deze prijs is voor een amateur met de potentie om het als professional in de musical wereld te gaan maken. Musicallegende Pia Douwes koos Timna persoonlijk voor deze prijs uit alle genomineerden van de avond en zal haar met een workshop ondersteunen in een eventuele stap naar een carrière op het podium.

Er is erg veel beeldmateriaal van de avond. Een greep uit de foto’s van de avond vind je in onze galerij. Daarnaast is het hele optreden hier terug te vinden. (Johannes vanaf 1:31, Timna vanaf 1:44 en opnieuw vanaf 3:31)