VACATURE PRODUCTIELEIDER

Productieleider gezocht!
Musicaltheater Vals Alarm zoekt een productieleider voor de nieuwe productie ‘Once on this Island’.

Taakomschrijving Productieleider
Takenpakket productieleider:

* Een repetitie- en speellocatie zijn al geregeld

 • De schakel tussen Bestuur, Creatief Team, leden en vrijwilligers
 • Contact onderhouden met speellocatie*
 • Coördineren productievergaderingen; oppakken en delegeren van taken die
  voortvloeien uit deze vergaderingen
 • Het vinden van een repetitielocatie waar idealiter ook decor gebouwd kan worden*
 • Het vinden van vrijwilligers via Link050
 • Coördinatie van eventuele Kick-off
 • Coördineren kaartverkoop, vrijkaarten en gastenlijst
 • Coördineren van op- en afbouw
 • Draaiboek maken voor de voorstellingsdagen

In je taken wordt je begeleid door onze regisseur Dani, hij heeft zelf veel ervaring met productie en kan je de juiste wegen wijzen. Wij vragen van jou een open en actieve houding en de groep kan je in je werkzaamheden ondersteunen met allerlei uitvoerende taken. In principe heb je aan enkele uren per week genoeg tijd om de meeste dingen te regelen. Naarmate de voorstellingen dichterbij komen ben je er meer tijd aan kwijt. Het werk is flexibel in te delen, we vinden het leuk als je regelmatig langskomt op dinsdagavond tijdens het repeteren maar dat is geen must.


Once on this Island speeldagen:
De voorstelling Once on this Island stond gepland voor 17 t/m 20 juni 2020, maar is helaas door de Corona pandemie niet doorgegaan. De nieuwe voorstelling wordt in juni 2021 gehouden in Groningen op basis van de mogelijkheden binnen de Corona-maatregelen voor theaters en theatergezelschappen.

Iets voor jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste productieleider met enige ervaring op organisatiegebied en affiniteit met theater. Diploma’s zijn niet vereist.

Heb jij ervaring of wil jij vrijwillig ervaring op doen in het leiden van theaterproducties? Ben jij proactief, goed in coördineren, communiceren en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een toffe musicaltheatergroep? Dan zoeken wij jou!

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV op voor 23 november naar info@valsalarm.nl. Voor vragen kun je ook contact opnemen via dit e-mailadres. We maken graag kennis met je!