We mogen weer!!

We mogen weer!!

Lieve mensen, zoals jullie weten heeft Vals Alarm niet stil gezeten tijdens de maatregelen. Ondanks dat we ons niet verveeld hebben, miste er wel iets… Namelijk optreden en jullie ons enthousiasme en talent laten ervaren! Gelukkig kan ‘Het Verbond Groningen’ deze leegte opvullen met een fantastisch (corona proof) theater evenement!

Op 25, 26 en 27 september staat Vals Alarm tijdens dit evenement weer in de spotlights om jullie te entertainen. Tijdens het Verbond voeren we een speciaal voor de gelegenheid gemaakte voorstelling ‘’Het Impuls” op. Een korte voorstelling over het conflict tussen ratio en gevoel, met gevierde musicalmuziek als leidraad. Vijf weken voorbereiding is natuurlijk kort dag, maar zoals jullie weten is Vals Alarm niet vies van een beetje tijdsdruk.

Tijdens “Het Verbond Groningen” volg je een route door de stad. Dus naast Vals Alarm krijg je nog eens twee andere voorstellingen cadeau op die avond. Hoe leuk is dat!?
Hunker je nou ook naar een avondje uit met een knap staaltje muziektheater?
Koop je kaarten (€12,-) en win meer informatie over dit initiatief in op de site van Het Verbond Groningen! www.hetverbondgroningen.nl

Wij hebben onwijs veel zin om jullie weer te zien!
Tot snel.